Gezonde snacks en meer: alles voor een vlotte start

Winkellijstje met gezonde snacks

Heb je tussendoor weinig tijd om boodschappen te doen en te koken? Dan is mealpreppen dé oplossing. Vul je winkellijstje met slimme ingrediënten waarmee je zowel een snelle lunch als lekker avondmaal kan klaarmaken. Bovendien helpt een boodschappenlijstje om geen impulsuitgaven te doen, waardoor je bespaart op je boodschappen en goedkoop kookt.

 

Wist je dat je in de Xtra-app je winkellijstje kan delen met je gezin? Zo kan iedereen z’n favoriete gezonde snacks voor op school of het werk toevoegen.

 

Boodschappen bij je thuis

Nog makkelijker dan met een goed georganiseerd lijstje naar de winkel gaan: onze medewerkers voor jou laten winkelen. Met Collect&Go bestel je je boodschappen heel eenvoudig in de Xtra-app en laat je ze thuis leveren. Of je kan ervoor kiezen om ze zelf in de winkel op te halen. Op tijd aan de schoolpoort en geen gedoe na het werk? Check!

 

Snelle en goedkope recepten

Een gezonde brooddoos hoeft niet veel te kosten. In de Xtra-app vind je makkelijke én goedkope lunchboxrecepten en inspiratie voor gezonde tussendoortjes. Heb je ’s avonds weinig tijd, dan is de Xtra-app je redder in nood met budgetrecepten die gezond en snel klaar zijn.

 

Download de Xtra-app

De Xtra-app heeft alles om de terugkeer naar school en het werk vlot te laten verlopen. Staat de app nog niet op je smartphone? Download hier de Xtra-app.