Home > Xtra functies

Alle mogelijkheden van Xtra!

In een snel evoluerende wereld heb je het graag makkelijk, toch? Ook wanneer je winkelt. Wel, de Xtra-app doet voor jou nét dat. Jij hebt al je voordelen bij onze partners bij de hand, betaalt vlot in onze winkels en tankt snel bij DATS 24. Je app helpt je om je budget te beheren, winkels te zoeken …

Al je kortingen bijeen
Meer weten

Je Xtra QR-code is de sleutel tot je voordelen bij onze partners. Toon je QR-code aan de kassa en al je voordelen worden automatisch verrekend.

Naar onze partners

Minder weten
Tanken met je app
Meer weten

Tank snel en makkelijk met je Xtra-app bij alle tankstations van DATS 24. In de wagen open je je app en kies je je pompnummer. Je tankt en vertrekt. Zo snel ben je weer op weg.

  1. Download de Xtra-app en maak een profiel aan als je dat nog niet hebt.
  2. Ga naar op het beginscherm van je app en volg de instructies.
  3. Heb je nog geen betaalfunctie? Vraag ze dan aan.

Ik wil mobiel tanken

Minder weten
Betalen met Xtra
Meer weten

Simpel, je laat een keer je Xtra scannen aan de kassa. Zo krijg je al je voordelen en kan je meteen betalen. Enkel nog je pincode ingeven.

Overtuigd?

Vraag je betaalfunctie aan via je online Xtra-profiel of via de app. Nog geen Xtra-profiel, maak er eentje aan.

Ik wil betalen met XTRA

Minder weten
Alle productinfo in één scan Vind jouw productinfo
Productinfo weergeven
Meer weten

Wil je weten of een product veggie, halal of lactosevrij is? Scan het met je Xtra-app en je krijgt meteen alle productinfo, ook de Eco-Score. Beter nog: je kan die info aan jouw voedingsbehoeften aanpassen. Gewoon door je voorkeuren in je profiel van de Xtra-app in te geven. Zo helpen we je makkelijk op weg naar de producten die bij jou passen.

Nieuw
  • voeg je gescand product toe aan je lijsten

  • bekijk gelijkaardige producten

Meer over productinfo

Minder weten
Cadeaubonnen geven
Meer weten

Het ideale cadeau voor je petekind, vriend of partner, ook als je elkaar niet meteen ziet. Je haalt een geschenkkaart bij een van onze partners. Je laadt ze op je Xtra-app op, en stuurt ze zo door naar de gelukkige.

Het saldo is meteen zichtbaar. Om ze te gebruiken, laat hij/zij zijn Xtra scannen aan de kassa. En handig: we geven je een seintje voordat ze vervalt!

Je kan je geschenkkaart natuurlijk ook altijd zelf gebruiken ;-)

Meer over geschenkkaarten

Minder weten
Je aankopen opvolgen
Meer weten

Met ‘Mijn Aankopen’ zie je exact hoe jij je budget besteedt bij onze partners: van groenten en fruit of diepvries tot multimedia, brandstof …

Minder weten
Lijstjes maken
Meer weten

Maak je boodschappenlijstje digitaal in je app. Aanvullen kan altijd en overal, zolang je internetverbinding hebt. Bye-bye papieren lijstjes!

Meer over lijsten

Minder weten
Altijd mee met het nieuws
Meer weten

Wil je ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg dan de nieuwsberichten in de Xtra-app. Met gewijzigde maatregelen bij de partners van Xtra, meer over de initiatieven bij Colruyt Group en anderen, en uitleg over waarom sommige dingen nu anders zijn.

Meteen op de hoogte zodra er iets wijzigt? Activeer dan de meldingen van je Xtra-app: in de instellingen van je toestel, bij ‘meldingen’ of ‘berichtgeving’.

Naar het nieuws

Minder weten
De dichtstbijzijnde winkel vinden
Meer weten

De dichtstbijzijnde OKay-winkel, een DATS24-tankstation in de buurt … die vind je meteen.

Zoeken

Minder weten
Je nieuwsbrieven zelf kiezen
Meer weten

Inspiratie in je mailbox voor glutenvrije recepten van Bio-Planet? Of snel je adres updaten na de verhuis? Je nieuwsbrieven en je profiel beheer je helemaal zelf.

Ik wil nu updaten

Minder weten
Je budget opvolgen
Meer weten

Hoe zit het met je uitgaven deze maand? Die kan jij nu voor het hele gezin opvolgen én delen: met de Xtra-app. Zowel de aankopen als de betaal- en tankoverzichten. Zo houden jullie gelijk het gezinsbudget gezond!

Minder weten
Nieuws Buurt Functies Partners Vragen