Home > Xtra functies

Alle mogelijkheden van XTRA

In een snel evoluerende wereld heb je het graag makkelijk, toch? Ook wanneer je winkelt. Wel, de Xtra-app doet voor jou nét dat. Jij hebt al je voordelen bij onze partners bij de hand, betaalt vlot in onze winkels en tankt snel bij DATS 24. Je app helpt je om je budget te beheren, winkels te zoeken …

Al je kortingen? Op één plek verzameld!

Je Xtra QR-code is de sleutel tot je voordelen bij onze partners. Toon je QR-code aan de kassa en al je voordelen worden automatisch verrekend.

Even tanken? En vlot betalen!

Tank snel en makkelijk met je Xtra-app bij alle tankstations van DATS 24. In de wagen open je je app en kies je je pompnummer. Je tankt en vertrekt. Zo snel ben je weer op weg.

  1. Download de Xtra-app en maak een profiel aan als je dat nog niet hebt.
  2. Ga naar op het beginscherm van je app en volg de instructies.
  3. Heb je nog geen betaalfunctie? Vraag ze dan aan.

Je boodschappen? Zó betaald!

Simpel, je laat een keer je Xtra scannen aan de kassa. Zo krijg je al je voordelen en kan je meteen betalen. Enkel nog je pincode ingeven.

Overtuigd?

Vraag je betaalfunctie aan via je online Xtra-profiel of via de app. Nog geen Xtra-profiel, maak er eentje aan.

Je geschenkkaart? Altijd bij de hand!

De papieren geschenkkaarten van onze partners laad je makkelijk digitaal op in je Xtra-app of op je Xtra-profiel. Je saldo is meteen zichtbaar.

Om ze te gebruiken, laat je je Xtra scannen aan de kassa.
En handig: we geven je een seintje voordat ze vervalt!

Je aankopen? Makkelijk op te volgen!

Met ‘Mijn Aankopen’ zie je exact hoe jij je budget besteedt bij onze partners: van groenten en fruit of diepvries tot multimedia, brandstof …

Ons lijstje? Maken we samen!

Je maakt makkelijk een digitaal lijstje dat je deelt met de hele familie. Jij hebt de app, zij hebben alleen internet nodig. En samen vullen jullie aan. Zo eenvoudig is dat!

Nieuwe maatregelen? Snel bij jou!

Wil je ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg dan de nieuwsberichten in de Xtra-app. Met gewijzigde maatregelen bij de partners van Xtra, meer over de initiatieven bij Colruyt Group en anderen, en uitleg over waarom sommige dingen nu anders zijn.

Meteen op de hoogte zodra er iets wijzigt? Activeer dan de meldingen van je Xtra-app: in de instellingen van je toestel, bij ‘meldingen’ of ‘berichtgeving’.

Je budget? Onder controle!

Hoe zit het met je uitgaven deze maand? Die kan jij nu voor het hele gezin opvolgen én delen: met de Xtra-app. Zowel de aankopen als de betaal- en tankoverzichten. Zo houden jullie gelijk het gezinsbudget gezond!

Je winkel om de hoek? Zo gevonden!

De dichtstbijzijnde OKay-winkel, een DATS24-tankstation in de buurt … die vind je meteen.

Je nieuwsbrieven? Kies je zelf!

Inspiratie in je mailbox voor glutenvrije recepten van Bio-Planet? Of snel je adres updaten na de verhuis? Je nieuwsbrieven en je profiel beheer je helemaal zelf.

Nieuws Buurt Functies Partners Vragen